Bugün, 16 Haziran 2024 Pazar

Atatürk İlköğretim Okulu'nda açılış

Atatürk İlköğretim Okulu

Erdek Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından okula kazandırılan Atatürk Köşesi ve hayırseverler tarafından donatılan iki sınıfın açılışı Perşembe okul bahçesinde yapıldı.

Erdek Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından  okula kazandırılan "Atatürk Köşesi" ve hayırseverler tarafından donatılan iki sınıfın açılışı Perşembe okul bahçesinde yapıldı.
Tören, Erdek kaymakamı İsmail Kaygısız, Garnizon Komutanı Dz.Kur.Kd.Alb. Bülent Keçeci, Erdek Belediye Başkan vekili Mesut Çinur, Cumhuriyet Başsavcısı Ö. Faruk Yurdagül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cihat Alat, Erdek müftüsü Vehbi Bardakçı, Daire amirleri, Erdek ADD başkanı Sedat Önder ve dernek üyeleri öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile önce bir dakikalık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal marşı ile başladı.

Ardından Okul Müdürü Yaşar Koyuncu`nun "Uygulamalı Çevre Eğitimi Projesi" ve yapılan çalışmalar hakkındaki bilgilendirme ve teşekkür konuşmasıyla devam eden törende Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sedat Önder ve Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız konuşmalarını yaptı.
Projeye katkılarından dolayı Atatürkçü Düşünce Derneği`ne, Bandırma Mermer Sanayi sahibi Hamdi Öztürk`e, Marmara Mermer Sanayi sahibi Murat Aslan`a, projeye maddi destek sağlayan Demet Yurdagül`e plaketleri takdim edildi. Ayrıca Okula her zaman destek olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a, bu öğretim yılında iki sınıfı tamamen donatan hayırsever merhum Münevver Göymen adına kızları Serpil Esen`e ve Avukat Hasan Tozun`a maddi -manevi desteklerini esirgemeyen Orhan Tanrıöver`e plaketleri verildi.
Tören Atatürk İlköğretim okulu halk oyunları ekibi gösteri ile son buldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli